10 hyvää syytä valita Kravattitehdas

10 hyvää syytä valita Kravattitehdas

Varaa esittely & kysy lisää

040 738 6333

Toimitilat tyylikkyydestä tinkimättä

Ja eipä täällä tarvitse tinkiä juuri mistään muustakaan. Pohjoisen kantakaupungin voimakkaimmin kehittyviin alueisiin lukeutuvan Vallilan imu on vahva ja puitteet Kravattitehtaalla sen mukaiset.

1. Poikkeuksellista tyylikkyyttä

Kravattitehdas on paikkana ainutlaatuinen – ja työpaikkana vielä ainutlaatuisempi. Lähes satavuotisen historian havina tuo tiloihin kiehtovaa omintakeisuutta ja mielikuvitusta ruokkivia nyansseja. Näiden seinien sisällä räiskyy ideoita ja tehdään hyviä juttuja!

2. Keskeinen ja helppo sijainti

Kravattitehdas sijaitsee keskellä Vallilaa Elimäenkadulla, eli vain korttelin etäisyydellä pohjoisen kantakaupungin yhä vilkastuvasta valtaväylästä, Teollisuuskadusta. Yhteydet ovat mitä parhaimmat niin julkisilla kulkuvälineillä, autolla kuin fillarilla liikuttaessa.

3. Hyvää ruokaa

Tasokas lounasravintola on hyvän toimitilakiinteistön kantava kulmakivi. Kravattitehtaan kiinteistössä sijaitseva Food & Co tarjoaa päivästä toiseen tuoreista raaka-aineista valmistettuja ja hyvää työvirettä tukevia makuelämyksiä. Myös lähialueen muu lounas- ja kahvilatarjonta herättää positiivisen valinnan vaikeuden.

Vastaanotto
Ulkokuva

4. Sujuvaa pysäköintiä

Kun auton voi hurauttaa suoraan vapaaseen ruutuun, lähtee työpäivä mukavasti käyntiin. Kravattitehtaalla se onnistuu! Kiinteistössä on paikkoja 171 autolle, naapurissa sijaitsevassa Aimo Parkin hallissa niitä riittää vielä 700 lisää.

5. Viihtyisiä neukkareita

Neukkareissahan sitä aikaa vierähtää ihan tuntitolkulla. Kravattitehtaalla ei siksi ole tingitty kokoustilojenkaan viihtyisyydestä ja niitä löytyy tehtaan tiloista useita eri kokoisia. Isompien presentaatioiden tai puhetilaisuuksien näyttämöksi on vuokrattavissa 80 hengen auditorio.

6. Kestävää liikennettä

Lainafillarit helpottavat Kravattitehtaassa työskentelevien arjen logistiikkaa. Kiinteistömme yhteydessä on lisäksi latauspiste vuokralaisten omia sähköautoja varten. Vähäpäästöisempi liikenne kunniaan!

7. Aktiivista elämänmenoa

Kuuma, kuumempi, Vallila! Kravattitehtaan kotikenttä on vahvasti erityisesti nuorten, koulutettujen ja aktiivisten kaupunkilaisten suosiossa, mikä näkyy ja kuuluu kortteleissa. Täällä riittää inspiroivaa tekemistä työpäivän päätyttyä.

Toimistotila

8. Tasokkaat aulapalvelut

Hyvän ensivaikutelman voi antaa vain kerran. Kravattitehtaan aulapalvelun työntekijät tietävät tämän ja toimivat sen mukaisesti: he edustavat laadukkaasti ja ammattitaitoisesti myös sinun yritystäsi.

Pyöräily

9. Palveluja pyöräilijän arkeen

Fillarilla töihin saapuvat lienevät mielissään tiedosta, että Kravattitehtaalla on yleiset suihkutilat miehille ja naisille sekä kätevä kuivatushuone vaatteille. Freesinä palaveriin, kuinkas muuten!

10. Ympäristövastuullisia tekoja

Ekologisuus ja kestävän kehityksen mukaiset toimintamallit ovat Kravattitehtaan arjessa vahvasti läsnä. Esimerkiksi jätehuoltomme on kokonaan hiilineutraali. Lisäksi kaikki ostettava kulutussähkömme on 100-prosenttisesti alkuperätakuumerkittyä hiilidioksidivapaata energiaa.

Kravattitehtaan BREEAM-luokitus on Very Good.

Kaikki palvelut samassa sovelluksessa!

Uusi Areim+ -sovellus on täällä. Se on suunniteltu helpottamaan kaikkien Kravattitehtaalla työskentelevien arkea. Taskussa kulkevaan sovellukseen on koottu tärkeää ja hyödyllistä tietoa kiinteistömme toiminnasta ja tarjolla olevista palveluista. 

Kravattitehtaan Areim+ -sovelluksesta löytyy muun muassa ajankohtaiset tiedotteet ja uutiset, tila- ja muut varaukset, lounaslistat sekä keskeisimmät yhteystiedot.

Vielä ehdit valita ja vaikuttaa!

Kravattitehtaan remonttia viimeistellään paraatikuntoon parasta aikaa. Kun teet varauksen nyt, ehdit vielä sanoa sanasi uuden toimistosi toteutuksesta, mm. pintamateriaaleista, huonejaoista sekä muista tilaratkaisuista. Lattiat ja seinämaalaukset sävy sävyyn sinun yrityksesi brändivärien kanssa kenties?

Tervetuloa tutustumaan,
kravatti kaulassa, otsalla tai ilman!

Varaa esittelyaika: 040 738 6333

Ota yhteyttä – me palvelemme!

Haluatko kuulla lisää Kravattitehtaan tiloista tai tulla kenties paikan päälle tutustumaan? Lähetä meille viesti, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten.